top of page

Exit de participació un any més al Viacrucis del Sant Crist dels Gitanos


El passat 28 de març (dimecres Sant) vam celebrar un any més el nostre Viacrucis, el del Sant Crist dels Gitanos dins de la Setmana Santa de Tarragona.

Enguany arribava al quart any que ho celebravem i com en els anys anteriors va ser molt participatiu.

Arribava amb novetats com la participació dels Armats de l'Espluga de Francolí que eren els encarregats d'obrir el Viacrucis Processional pels carrers de la Part Alta. També ens va acompanyar l'artista Fabiola Pérez "La Fabi" que va interpretar dues cançons dins de l'Església de la Santissima Trinitat en el Viacrucis per l'interior i també un cop el Sant Crist sortia fora va interpretar un altre peça davant la multitut.

Una Església de la Trinitat que durant el Viacrucis pel seu interior es va omplir de gent per a presenciar-ho.

La Banda de la Germandat també era una de les novetats amb la seva renovació i la incorporació de nous instruments i nous tocs.

Tot just a l'acabar el Viacrucis per l'interior de l'Església era el torn per al Viacrucis Processional pels carrers de la Part Alta. Al sortir de l'església, la Banda esperava per donar els primers tocs. Els Armats que a l'entrar a la Plaça del Rei realitzaven una petita exhibició i feien les reverencies al Sant Crist per donar inici al Viacrucis Processional.

Un Viacrucis Processional que va recorrer els carrers de la Part Alta per retornar un altre cop a l'església de la Santissima Trinitat a on els Armats farien les últimes reverencies al Sant Crist per donar pas al besapeus i finalitzar aixì el Viacrucis del Sant Crist dels Gitanos 2018.

La Germandat valora molt positivament el Viacrucis d'enguany i la participació que ha tingut.


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page